Portret schilder met passie voor kleurrijke vrouwen over de gehele wereld

uit 2015 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Braziliaanse vrouw

2017

Groot schilderij van een vrouw uit Brazilië. Als hoofdkleur heb ik geel gebruikt, met als achtergrond zwart-wit tinten en geel als finishing touch. Als je haar aankijkt, proef je de braziliaanse sfeer in het schilderij.

Israƫlische vrouw

2017

Groot schilderij van een vrouw uit Israel. Ik heb de vrouw redelijk grof geschilderd, door middel van veel kleuren. De hoofdkleuren van de abstracte achtergrond zijn blauw/grijs met transparante vegen. De sfeer van het land is voelbaar door de oogopslag van de vrouw uit het Midden Oosten.

Indian Bride

2017

Groot schilderij van een mooie Indiase bruid. Om goed de sfeer van het land te proeven, heb ik gebruik gemaakt van echte stof uit India, afkomstig van een sari, bewerkt met gouddraad en pailletten. Het portret is geschilderd met goudtinten. Het gezicht is realistisch met een abstracte achtergrond, waarin ik de kleuren groen en blauw van het doek terug heb laten komen.

Indiase vrouw

2017

Modern schilderij van een mooie Indiase vrouw. Het portret is geschilderd met goudtinten en okergeel. Het gezicht is realistisch met een abstracte achtergrond.

Scandinavian woman

2017

Kleurrijk schilderij van een Scandinavische sensuele vrouw. Het schilderij is grof opgezet met acrylverf. De voorgrond is redelijk realistisch, de achtergrond daarentegen abstract, waarbij de kleuren van het gezicht terug komen in de achtergrond. 

Mexicaanse vrouw

2017

Close-up van een Mexicaanse sensuele vrouw. Het schilderij is grof opgezet met acrylverf. De voorgrond is redelijk realistisch, de achtergrond daarentegen abstract, waarbij de kleuren van het gezicht terug komen in de achtergrond. 

Indiase bruiloft

2017

Modern schilderij van een Indiase bruid. Het schilderij is bewerkt met echte stof uit India. Deze bruid uit India is geschilderd met acrylverf d.m.v. diverse technieken. Het Indiase doek is helderblauw, handmatig bewerkt met gouddraad. De achtergrond van het schilderij en de sieraden zijn geschilderd met goudkleuren.  

Peruaanse Vrouw

2017

Modern schilderij van een Peruaanse vrouw. De jonge vrouw uit Zuid-Amerika is grof realistisch geschilderd met acrylverf. De achtergrond is abstraherend met zwart-wit tinten en oranje-rood als finishing touch. Je proeft de Zuid Amerikaanse sfeer in het schilderij.

Braziliaanse vrouw

2017

Modern schilderij van een Braziliaanse vrouw. De jonge vrouw uit Zuid-Amerika is geschilderd met acrylverf. De kleur van het gezicht is opgezet met okergeel als basis. De achtergrond is abstraherend met zwart-wit tinten en lichtblauw als finishing touch. Je proeft de braziliaanse sfeer in het schilderij.

Colombiaanse

2017

Modern schilderij van een Colombiaanse vrouw. De jonge vrouw uit Zuid-Amerika is geschilderd met acrylverf. De kleur van het gezicht is opgezet met natuurtinten als basis. Je proeft de colombiaanse sfeer in het schilderij.

Iraanse vrouw

2017

Modern schilderij van een Iraanse vrouw. De vrouw uit het Midden Oosten is geschilderd met acrylverf. Voor de hoofddoek is gebruik gemaakt van paarse stof met gouden opdruk. Je proeft geheel de sfeer van Iran door het kijken naar deze moslimvrouw.

Indiase glamour bruid

2017

Modern kleurrijk schilderij van een Indiase glamourous bruid. Het schilderij is bewerkt met diamantjes en doorzichtige stof uit India. Deze bruid uit India is geschilderd met acrylverf. De kleur van de hoofddoek is helder blauw en de diamanten zijn goudkleurig en blauw. 

Indiase bruid

2017

Modern schilderij van een Indiase bruid. Het schilderij is bewerkt met diamantjes en echte stof uit India. Deze bruid uit India is geschilderd met acrylverf d.m.v. diverse technieken. De kleuren van de hoofddoek en sieraden zijn zilver en grijs.   

Pakistaanse vrouw

2017

Modern schilderij van een Pakistaanse vrouw. De vrouw uit het Midden Oosten is geschilderd met acrylverf. Voor de hoofddoek is gebruik gemaakt van zijde stof in turquoise blauw, die 2 kleuren geeft door de lichtval. Sprekend schilderij door de blauwe ogen die je aankijken.

Koreaanse Vrouw

2017

Modern schilderij van een Koreaanse vrouw. De Oosterse vrouw is geschilderd met acrylverf door middel van grote en kleine penselen in goudtinten. Voor de achtergrond is gebruik gemaakt van diverse technieken en materialen in de kleur groen.

Thaise Vrouw

2016

Modern schilderij van een Thaise vrouw, het gezicht van de supermarktketen Seven Eleven in Bangkok. De Thaise vrouw is geschilderd met acrylverf door middel van grote en kleine penselen. Voor de achtergrond is gebruik gemaakt van diverse technieken en materialen. De hoofdkleur is groen.

Vrouw uit Azie

2016

Modern schilderij van een mooie, jonge Aziatische vrouw. De Oosterse vrouw is geschilderd met acrylverf. Voor de achtergrond is gebruik gemaakt van diverse technieken in de kleur blauw.

Aziatische Vrouw

2016

Modern schilderij van een Aziatische vrouw. De Oosterse vrouw is geschilderd met acrylverf. Voor de achtergrond is gebruik gemaakt van diverse technieken en materialen in de kleur wit met een beetje paars.

Afrikaanse Vrouw

2016

Schilderij van een mooie Afrikaanse vrouw met een echte hoofddoek

Vrouw uit Afrika

2016

Schilderij van een mooie Afrikaanse vrouw, traditioneel gekleed. Voor de kleding en hoofddoek is gebruik gemaakt van echte Arikaanse stoffen.

Indiaanse Vrouw

2016

Modern, realistisch schilderij van een Indiaanse vrouw. Het schilderij is geschilderd met acrylverf en gebruik gemaakt van diverse technieken. De hoofdband is gemaakt van echt touw.

Indiaanse Vrouw met Veren

2016

Modern, realistisch schilderij van een Indiaanse vrouw met veren. Het schilderij is geschilderd met acrylverf en gebruik gemaakt van diverse technieken. De hoofdband is gemaakt van echt touw.

Indiaase vrouw

2015

Kleurrijk schilderij van een traditionele moslimbruiloft van een mooie Indiaase vrouw. Voor de kleding en hoofddoek is gebruik gemaakt van echte stoffen.